PVA Bomb 150gr

PVABMB
Availability:

Nema na zalihi


PVA Bomb 150gr, gotovi mamci za šaranski ribolov pripremljeni u PVA crijevu, spremni za uporabu. Dostupni mirisi:
AMINO-CHILLI: Posebno kvalitetna prihrana koja sadrži šest vrsta usitnjenih sjemenki (kukuruz, orašasti orah, konoplja, žuto proso, crveno proso, uljana repica). Prije nego što sjeme namoči i prokuha, melje se pomoću posebne tehnologije. Smjesa kuhana u melasi sa čilijem te se zatim puni u PVA mrežice. Klasične kuhane sjemenke donose odlične rezultate u svakoj sezoni. Zbog visokog sadržaja amino melase, ova mješavina se otapa sporije. Posljedično, u vodi stvara dugotrajni učinak. Odlična za ljetnu sezonu.

AMINO-CHOCO: Posebno kvalitetna prihrana koja sadrži sedam vrsta usitnjenih sjemenki (kukuruz, orašasti orah, konoplja, žuto proso, crveno proso, uljana repica, kanadski orah). Prije nego što sjeme namoči i prokuha u čokoladnoj smjesi, melje se pomoću posebne tehnologije. Smjesa kuhana u melasi se zatim puni u PVA mrežice. Klasične kuhane sjemenke donose odlične rezultate u svakoj sezoni. Zbog visokog sadržaja amino melase, ova mješavina se otapa sporije. Posljedično, u vodi stvara dugotrajni učinak. Odlična za ljetnu sezonu.

SCOPEX-VANILJA: Mješavina partikla i prihrane s različitim veličinama čestica bogatih životinjskim i biljnim proteinima. Lako se otapa u vodi. Sadržaj jetrenog praha prelazi 5%, a ukupni sadržaj proteina iznad 30%. Kvaliteta smjese može se poboljšati dodavanjem u nju visoko-kvalitetnog ribljeg ulja ili drugih PVA Friendly aditiva. Preporučujemo da ga prvenstveno koristite u vodama čija je temperatura iznad 18°C, ali je donijela iznenađujuće dobre rezultate i u hladnijim vodama (ispod 15 ° C). Ova je smjesa postavila nekoliko ribolovnih rekorda u mađarskim šaranskim natjecanjima.

HONEY POLLEN: Med je jedan od najstarijih mirisa za privlačnje riba. Polen je bogat vitaminima i aminokiselinama. Vjerojatno ga zato šarani tako obožavaju! Smjesa sadrži mljevene pelete s visokim hranidbenim vrijednostima kao i mljevene odnosno usitnjene masne sjemenke.  Ova kombinacija okusa i mirisa izuzetno je učinkovita u proljeće i jesen ali vrlo dobre rezultate daje i kroz cijelu godinu.

Odaberite Vašu kombinaciju u padajućem izborniku.

7.95 (59.90 kn)

VAŠA KOŠARICA

close