Česta pitanja

Poštovani kupci, ovdje se nalaze neka od čestih pitanja koje dobivamo. Ukoliko se pitanje koje želite postaviti ne nalazi ovdje slobodno nam se obratite na 040/633-331

 

P: Gdje se nalazi tvrtka DB EXPERT?

O: Tvrtka DB EXPERT posluje na lokaciji DONJI KRALJEVEC, Kolodvorska 52, međimurska županija, Hrvatska. Na ovoj lokaciji posluje maloprodajni dućan sa web shop-om. Na stranici KONTAKT nalaze se sve informacije, kontakt obrazac i upute sa kartom za naš pronalazak.

P: Mogu li narudžbu predati telefonom?

O: Da, nema nikakvih problema za takvu vrstu narudžbe. U direktnom kontaktu sa nama možete naručiti sve proizvode iz naše ponude te ujedno iskoristiti mogućnost postavljanja dodatnih pitanja u cilju adekvatnog odabira proizvoda koji Vas interesiraju. Za sve telefonske narudžbe vrijede uvjeti poslovanja kao i za narudžbe predane putem sustava narudžbi na www.db-expert.eu ili www.db-expert.hr što uključuje i odredbe GDPR o sigurnosti Vaših podataka.

P: Dostavljate li naručene proizvode na otoke?

O: Da, dostavljamo robu na sve otoke putem dostavne službe GLS ili Hrvatska pošta d.d. U pravilu se roba na otoke isporočuje do 72 sata o dana preuzimanja pošiljke (ponedjeljak-petak, vikendi se ne računaju) od strane dostavnih službi.

P: Mogu li naručene proizvode mogu platiti karticom na rate?

O: Da, možete platiti karticama DINERS. Za ovo radnju potrebno nas je kontaktirati na tel. 040/633-331 u uredovno vrijeme.

P: Da li uz role dobivam i jamstvo na ispravan rad role?

O: Da, svi naši dobavljači rola imaju minimalno 12 mjesečno – 24 mjesečno jamstvo na role (ovisno o proizvođaču ili tipu role). Uz kupljene role isporučuje se jamstveni list (gdje je primjenjivo) sa jasno naznačenim trajanjem jamstva i uputama za uporabu role.  Ukoliko se uz role ne isporučuje jamstveni list jamstvo se ostvaruje na osnovu računa u trajanju 12mj od dana kupovine. U slučaju da Vam se dogodi kvar role koji nije nastao padom, oštećenjem ili drugom kemijskom ili fizičkom silom, molimo Vas da nas kontaktirate ili postupite po uputama koje ste dobili u Jamstvenom listu.

P: Može li štap puknuti i što napraviti u tom slučaju?

O: Štapovi su pretežno izrađeni od karbonskih vlakana koja su izrazito jaka ali ujedno i vrlo osjetljiva na neadekvatnu uporabu ili silu pritiska (nagnječenja) ili pada.

Postoje dva različita načina pucanja karbona:

1. Horizontalna pukotina sa jasnim i pravilnim rubovima

Horizontalna pukotina je pucanje karbonskog blanka štapa koja izgleda kao da je savršeno prerezana na dva dijela i nema nikakvih nepravilnih rubova (engleski naziv “CLEAN CUT”). Ako se ovakva pukotina dogodi na prva 2 – 3 ribolova (do 30 dana od dana kupovine) to je jasan znak da je prilikom proizvodnje štapa sloj karbona nanošen nepravilno i da je zbog toga štap puknuo. U tom slučaju molimo Vas da nas obavijestite mailom, pošaljete slike pukotina i po našoj potvrdi nastalog slučaja zamijeniti ćemo Vam potrgani/slomljeni dio. Potrebno nam je vratiti slomljeni dio (ili cijeli štap) na našu adresu.

2. Jednostavna ili višekratna vertikalna pukotina ili puknuće sa nepravilnim rubovima

Ovaj način oštećenja štapa može se dogoditi ako je štap nagnječen/pritisnut, pojavom naglog trzaja povodom otpuštanja (zakačivanjem štapa za grane, nadstrešnicu, tendu barke ili slično) te prelaskom težinskog ograničenja nosivosti štapa (tada štap može i puknuti horizontalno sa nepravilnim rubovima). Vertikalne pukotine ili pucanje štapa sa nepravilnim rubovima puknuća uvijek su siguran znak korištenja štapa na neadekvatan način. Ako se takva pukotina ili lom pojavi na Vašem štapu možemo Vam pomoći sa narudžbom slomljenog ili napuknutog dijela (ako je takav dio dobavljiv) ili upućivanjem na tvrtke koje se bave popravkom ili pojačavanjem karbonskih štapova.

VAŠA KOŠARICA

close