ORION Topovski udar 574 – Zračna bomba

574
Availability:

50 na zalihi


ORION Topovski udar 574 – Zračna bomba, Zračne bombe nova su kategorija Orion proizvoda za koje ponosno možemo reći da se jačinom zvuka mogu natjecati s najjačim petardama. Iznimno jak pucanj koji para tišinu s predivnim završnim svjetlosnim efektom, kombinacija je koja vas neće razočarati.
* kategorija F3
* prodajno pakiranje: 4 komada u paketu
* visina izbačaja 20 m
* NEM 60 gr
Topovski udar spada u pirotehniku ekstremnog zvuka. Jedan izbačaj, najjači zvuk. Pucanj koji završava predivnim svjetlosnim efektom.

Nabava, prodaja i uporaba pirotehničkih sredstva definirana je Zakonom o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja (NN 70/17) čl.62

(3) Pirotehnička sredstva kategorije F2 i F3, osim petardi i redenika iz kategorije F3 čija je prodaja građanima zabranjena, mogu se prodavati od 15. prosinca do 1. siječnja građanima starijim od 18 godina.
(4) Uporaba pirotehničkih sredstava iz stavka 3. ovog članka dozvoljena je građanima starijim od 18 godina u razdoblju od 27. prosinca do 1. siječnja.
(5) Pirotehnička sredstva kategorije F2, F3, T1 i P1 nije dozvoljeno koristiti u zatvorenim prostorima i na prostoru gdje se okuplja veći broj građana.
(6) Građanima nije dozvoljena nabava niti uporaba petardi i redenika iz kategorije F3, kao ni uporaba pirotehničkih sredstava iz kategorije F4, P1, P2, T1 i T2 za osobne potrebe.
(7) Prodaja i uporaba pirotehničkih sredstava kategorije F2, F3, T1 i P1 koja će se koristiti za potrebe spašavanja ljudi i životinja te u cestovnom, željezničkom, pomorskom, zračnom i prometu u unutarnjim vodama, kao i u kazalištima, raketnom modelarstvu, poljoprivredi i sličnim djelatnostima dozvoljena je tijekom cijele godine osobama koje su prilikom kupnje dužne priložiti dokaz o obavljanju djelatnosti za koju se predmetna pirotehnička sredstva kupuju ili dokaz o posjedovanju plovila pri kupnji pirotehničkih sredstava iz kategorije P1.
Promet eksplozivnim tvarima definiran je Zakonom o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja (NN 70/17) čl.30 | Pravne osobe ili obrti koji imaju odobrenje iz članaka 20. i 29. ovoga Zakona smiju prodavati ili ustupati eksplozivne tvari samo pravnim osobama i obrtima koji imaju odobrenje za uporabu i/ili promet i/ili proizvodnju eksplozivnih tvari, proizvodnju i/ili popravak i/ili prepravak ili ispitivanje oružja ili odobrenje za prodaju na malo pirotehničkih sredstava ili oružja i/ili streljiva, osim pirotehničkih sredstava kategorije F1 i slijepog streljiva za tehničku namjenu, te državnim tijelima koja u okviru svojih djelatnosti koriste eksplozivne tvari.

  • proizvod ne šaljemo poštom, može se isključivo podignuti na lokaciji DB EXPERT, Kolodvorska 52, 40320 D. Kraljevec uz poštivanje gore navedenih Zakonskih uvjeta
  • *** Ovaj prikaz služi isključivo kao informacija za kupce o dostupnim proizvodima na prodajnom mjestu br. 329 ORION PYROSHOP Donji Kraljevec

79.99kn (10.62 €)

50 na zalihi

VAŠA KOŠARICA

close