,

JAF plinska grijalica za šator, barku 1,30 kW

467003
Availability:

Nema na zalihi


JAF plinska grijalica za šator, barku ili lovačku čeku, vrlo praktična grijalica za šator, zatvorene prostore, barku ili slično. Snage 1,30kW, može se pogoniti na plinsku kartušu ili na klasičnu plinsku bocu od 2,3,5 ili 15 kg koja se spaja na grijalicu preko tvornički ugrađenog adaptera, dimenzije grijalice 300x270x185mm, potrošnja plina na 75% snage cca 100gr/sat (energetski ekvivalent 0,28KW/sat), paljenje putem PIEZO tehnologije paljenja. Proizvod je opremljen zaštitnom rešetkom protiv direktnog dodirivanja plamena.
* CE certifikat
* upute na hrvatskom jeziku
* ugrađen tvornički priključak za plinsku bocu
POSEBNE NAPOMENE
1. Pri korištenju ovog proizvoda vrlo je bitno voditi računa da uvijek ostavite mali otvor kroz koji će ulaziti svježi zrak u prostor koji zagrijavate.
2. Zabranjeno prekrivati proizvod u radu sa bilo kakvom vrstom materijala jer isti se može zapaliti.
3. Zabranjeno korištenje osobama mlađim od 18 godina
*NETO artikl* – proizvod na kojeg ne utječu popusti i akcije, besplatna poštarina (ako program zaračuna poštarinu ista će biti uklonjena prilikom obrade narudžbe).

Napomena: postoji identičan model u našoj ponudi koji se može koristiti i kao kuhalo, detalje možete pogledati na linku https://www.db-expert.eu/proizvod/plinska-grijalica-i-kuhalo-808b/

59.33 (447.02 kn)

Nema na zalihi

VAŠA KOŠARICA

close