HALDORÁDÓ 4S Method Pellet Wafter – NBC&Vanilija

465529
Availability:

Nema na zalihi


HALDORÁDÓ 4S Method Pellet Wafter – NBC&Vanilija, u razvoju visoko kvalitetnih primama, mamaca i aroma, koje spadaju u 4S Method obitelj proizvoda su sudjelovali članovi timova iz Slovačke – Haldorádó Method Feeder Team SK pod vodstvom Petera Rigó, članovi tima iz Rumunjske – Haldorádó RO Feeder Team Radesti pod vodstvom Géze Bolgár i naravno mađarski tim testnih ribiča. Tako da se u ovim mamcima sabire iskustvo Gábora Sipos i Döme Gabora, koji su bili članovi mađarske reprezentacije, pobjednika Svjetskog method feeder prvenstva 2021., reprezentacije Slovačke, koji su osvojili treće mjesto, te rumunjske reprezentacije, koji su završili na četvrtom mjestu. Ovi proizvodi su utjelovljenje zajedničkog rada triju nacija, najboljih feeder ribolovaca na svijetu.
U okviru 4 Season mamaca jako je bilo važno, da se u njemu nađu takvi mamci, prilagođeni za method feeder ribolov, koji se uspješno mogu koristiti u svim godišnjim dobima (4S – 4 sezone). Za to je potrebno da su odgovarajuće boje i okusa, veličine i uzgonske snage.
To su mamci blage uzgonske snage (wafteri), koje će žalac za mamce svakako zadržati na dnu. U teglici se nalaze 4 različita mamca: dva valjkastog pelet oblika 6 i 8 mm i dvije kuglice 7 i 9 milimetara. Svi mamci su u dvostrukim bojama.
* miris : (NBC) Maslačna kiselina + vanilija
* pakiranje 30 gr
* boja narančasto bijela
EAN 5991234623644

5.29

Nema na zalihi

VAŠA KOŠARICA

close