Aditiv VDE M’s – SECRET 250 gr

716193
Availability:

Nema na zalihi


Aditiv VDE M’s – SECRET 250 gr, potpuno novi cjelogodišnji aditiv – stimulator apetita sa nevjerojatno dobrim mirisom koji starije ribiče može podsjećati na RIKI-KIKI bombone 🙂 U stvari to je miris koji se može opisati kao vrhunska kombinacija karamele i čokolade sa dodatkom scopex-a. Aditiv izrazito brzo djeluje, privlači i zadržava cipiridnu ribu. Tijekom testiranja probnih uzoraka isprobali smo ga i na mirnim i na tekućim vodama te smo ostvarili zapažene rezultate.
Odlično se veže sa svim tipovima VDE diverske prihrane, jako dobre rezultate smo imali u kombinaciji sa baznim prihranama VDE Feeder Turbo + prihranom na tekućoj vodi te sa VDE Beet baznom prihranom na mirnoj vodi. Na tekućoj vodi dobili smo griz kroz 10 minuta nakon prihrane a na mirnoj vodi temperature 5 stupnjeva 20 min nakon prihrane, tako da možemo reći da aditiv djeluje jako brzo u hladnoj vodi. Njegova velika prednost je to što se može koristiti kroz cijelu godinu a posebno dobre rezultate trebao bi davati u dubokim i hladnijim vodama te vodama koje obiliju sa natjecateljkom bijelom ribom.
Primjetili smo da se najbolje veže sa navlaženom zemljom koju onda preporučujemo putem sita promiješati sa ostalom prihranom.
Jednom riječi vrhunski aditiv !
* doziranje do temp. vode 16°C 250gr na 3 kg suhe prihrane
* doziranje iznad temp. vode 16°C 250gr na 5 kg suhe prihrane
* pakiranje 250gr
EAN 5425016170106

3.30 (24.86 kn)

Nema na zalihi

VAŠA KOŠARICA

close