CoVID19 – DB EXPERT


Poštovani kupci,

na ovoj stranici objavljivati ćemo trenutno važeće informacije o radu naše trgovine za vrijeme posebne odluke Ravnateljstva za civilnu zaštitu a sve sukladno Zakonu o civilnoj zaštiti.

Zadnja izmjena: 20.03.2020 g. u 9.00

1. Sve narudžbe zaprimljene putem sustava za narudžbe na web stranici www.db-expert.eu, mailom na adresu info@db-expert.eu ili telefonom na broj 0976633332 normalno se isporučuju na Vašu kućnu adresu. Načini plaćanja su pouzećem ili avansna uplata.

2. Za područje međimurske županije dostava se vrši isti dan ako je narudžba zaprimljena u vremenu od 9-12 sati uz prethodnu uplatu na naš transakcijski račun (nema usluge pouzeća). Kupci ranije naručene i plaćene proizvode mogu podignuti i na lokaciji Kolodvorska 52, 40320 D. Kraljevec bez ulaska u maloprodajni objekt (proizvodi će uz prethodni telefonski dogovor biti spakirani i ostavljeni ispred skladišta koje se nalazi uz maloprodajni objekt).

3. Maloprodajni dućan na lokaciji Kolodvorska 52, 40320 D. Kraljevec neće raditi za maloprodajne kupce.

Za sve nejasnoće i pojašnjenja dostupni smo na broju 097/6633332 ili mailu info@db-expert.eu ili našim facebook stranicama.

Želimo svima da ova situacija što prije prođe i da nitko od Vas ili Vaših najmilijih ne bude imao ozbiljnih zdravstvenih problema. Čuvajte sebe i svoje najmilije. Bistro !!!