CRNI PETAK 2023

Poštovani kupci,

u periodu BLACK WEEKS (16.11.2023. – 26.11.2023. g.) održavamo akciju CRNOG PETKA gdje nudimo naše proizvode uz atraktivan popust od 25%. Nadamo se da ćete izabrati nešto za sebe ili Vaše bližnje osobe po vrlo prihvatljivim cijenama.

Kako iskoristiti popust i uvjeti za besplatnu dostavu

  1. Popust od 25% za sve proizvode koji su na našem lageru (zelena oznaka raspoloživosti) možete ostvariti tako da nakon što ste stavili proizvode u košaricu na stranici “Vaša narudžba” u polje za unos kupona unesete CRNI PETAK i pritisnete tipku “Primjeni kupon” nakon čega će program obračunati popust na sve proizvode (osim na proizvode koji su *NETO artikl* (proizvodi na koje se popusti ne obračunavaju).
  2. Za proizvode koje trenutno nemamo na lageru/ili ih šaljemo direktno od proizvođača (smeđa/plava oznaka raspoloživosti) isto se može ostvariti popust ali uz avansnu uplatu na naš IBAN račun uz uvjet da je roba dobavljiva do 26.11.2023. g. (slobodno nas kontaktirajte za ovu opciju)
  3. Opcija besplatne dostave prilikom uporabe kupona za povoljniju kupovinu primjenjuje se za kupovine iznad 1999,00 kn (265.31 €)
  4. Poput se u web shopu obračunava u košarici nakon unošenja kupona CRNI PETAK a u trgovini na kasi. Vrijedi za sve kupovine iznad 20,00 € uz plaćanje gotovinom.

Posebno bi Vam željeli napomenuti s obzirom da svake godine imamo veći broj narudžbi postoji realna mogućnost da rok isporuke bude malo produžen ali svakog kupca ćemo prilikom narudžbe posebno telefonski nazvati i reći očekivano vrijeme isporuke Vaše narudžbe.

Želimo Vam ugodnu kupovinu!!!

Vaš DB EXPERT

VAŠA KOŠARICA

close