PROLOGIC K3 Bite Alarm 4+1 - DB EXPERT
-25%

PROLOGIC K3 Bite Alarm 4+1

062041
Availability:

1 na zalihi


Prologic K3 indikatori 4+1, novo 2019, rezultat su dvogodišnjeg projekta koji je prošao veliki broj tesiranja i završne optimizacije. Cilj je bio proizvesti kompaktni, vodonepropusni indikator s dugoročnim trajanjem baterije bez gubitaka svojstava i u najtežim vremenskim uvjetima. U indikatoru su ugrađeni novi manji a ujedno i snažniji zvučnici koji omogućuju manju potrošnju energije. Kućište je izrađeno od mješavine visoko kvalitetnog aluminija, 3k karbonskih vlakana koja smanjuju ukupnu težinu indikatora. Indikatori K3 potpuno su vodootporni (IPX6) i dolaze s zaštitnim pokrovima.

* Boje u setu 4+1: crvena, zelena, žuta, plava
* Četiri razine glasnoće (uključujući miran način rada)
* Pet razina osjetljivosti
* Vodootporno (IPX6)
* Raspon do 150 m
* Rad s CR2 3V baterijom (nije uključen u komplet)
* Uključen je zaštitni poklopac
Prijemnik Prologic K3 zapravo je mnogo više nego samo prijemnik, uređaj se može koristiti i kao potpuno funkcionalna bivvy lampa! Magnetizirani dio koji je ugrađen u isporučenu navlaku, omogućuje montiranje uređaja na krovu Vašeg šatora ili kišobrana. Funkcija svjetla može se ručno aktivirati ili konfigurirati za automatsko paljenje tijekom rada prijemnika. Prijemnik ima jak raspon od 150m i radi s 3 x AAA baterije.
Ugrađeno svjetlo moguće je programirati tako da se pali odmah pri detekciji ugriza te tako olakša Vaše kretanje kroz šator. EAN 5706301620415
Rasprodaja modela, posebna cijena do isteka zaliha.

1,499.25kn 1,999.00kn

1 na zalihi