Prijava
Košarica je prazna.
Prijava
Košarica je prazna.

Sigurnost kupovine

Sigurnost kupovine
Svi naručeni i plaćeni proizvodi što ih Vi kao kupac potražujete od tvrtke DB EXPERT biti će isporučeni na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku, u pravilu je to 24 sata od trenutka Vaše narudžbe ili plaćanja proizvoda. Svi proizvodi pakirani su u zaštitnu ambalažu sa svim potrebnim dokumentima koja mogu ukljičivati i uputstva za siguranu uporabu proizvoda. Unutar svakog pakiranja nalazi se i fiskalizirani račun sa podacima kupca koji je izvršio narudžbu i/ili platio proizvode. Zaštitna ambalaža označena je jasno vidljivom trakom DB EXPERT na kojoj se vrlo lako može utvrditi da li je bilo neželjenih manipulacija u vrijeme transporta. DB EXPERT ulaže maksimalne napore u cilju zadovoljenja kupca u svim segmentima prodaje i post prodaje (osiguran servis proizvoda koje pokrivaju specifična jamstva naznačena u Jamstvenom listu).
Sigurnost vaših osobnih podataka
Jedna od osnovnih zadaća tvrtke DB EXPERT j.d.o.o. je osiguravanje zaštite osobnih podataka kupaca. DB EXPERT j.d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza i nikad ih nećemo dostaviti na uvid trećoj strani osim u slučajevima kada to zahtjeva priroda posla (npr. dostaviti Vaše ime, prezime i adresu dostavnoj službi). Na našim stranicama neće biti zapisan nikakav financijski podatak u smislu broja kreditnih kartica ili broja Vašeg transakcisjkog računa. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici DB EXPERT j.d.o.o. kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Prikaz Informacija na www.db-expert.eu
DB EXPERT j.d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju ažurnim svih prikazanih informacija na našim stranicama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Ne možemo jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama obvezujemo u svakom takvom slučaju revidirati Vašu narudžbu i kontaktirati Vas o mogućim alternativama. Fotografije proizvoda uvijek ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.
Vaš korisnički Račun
Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa (korisničkog imena, lozinke) kao i svih pripadajućih podataka koji se vežu za Vaše korisničke podatke stoga ih nemojte otkrivati trećim osobama kako bi osigurali Vašu privatnost ili otklonili mogućnost zlouporaba.
Prijava povrede zaštite i prava na intelektualno vlasništvo
Ukoliko smatrate da se na ovim stranicama nalazi materijal koji je Vaše djelo ili je na neki drugi način povrijeđeno Vaše ili pravo trećih osoba u domeni intelektualnog vlasništva molimo Vas da nas o tome izvijestite na Vama za to primjeren način kako bi utvrdili i otklonili eventualne povrede.
Autorsko pravo nad stranicama www.db-expert.eu i www.db-expert.hr
Stranice www.db-expert.eu i www.db-expert.hr vlasništvo su tvrtke DB EXPERTj.d.o.o., Kolodvorska 52, 40320 Donji Kraljevec, Hrvatska, oib: 49105906970. i kao takve slobodne su za uporabu bez posebne naknade.
Za vrijeme korištenja navedenih stranica primjenjuju se pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. DB EXPERT j.d.o.o. zadržava pravo da design, izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja može bilo kada i bez obrazloženja promijeniti, prilagoditi ili ukinuti te Vas stoga molimo da se prije svakog korištenja upoznate sa našim Uvjetima korištenja kako bi bili sigurni da nije došlo do promjena u odnosu na prošli put kada ste koristili naše stranice.
Reklamacije i prigovori potrošača – kupca
Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u na našu adresu: DB EXPERT j.d.o.o. Kolodvorska 52, 40320 Donji Kraljevec, Hrvatska ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Na Vaše reklamacije/pritužbe odgovaramo najduže u roku od 15 dana o dana primljenog prigovora. Također sukladno stavku 4. članka 10 Zakona o zaštiti potrošača na fiskaliziranom računu koji kupac dobije uz kupljene proizvode jasno je navedena obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora. Evidencija prigovora i način rješavanja prigovora čuvaju se na trajnom mediju na lokaciji Kolodvorska 52, 40320 Donji Kraljevec sukladno odredbi stavka 6. članka 10. Zakona o zaštiti potrošača.
 
On-line rješavanje potrošačkih sporova
Temeljem Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, od dana, 15. veljače 2016. godine, Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS) započela s radom.
Člankom 14. stavkom 1. predmetne Uredbe propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o on-line prodaji ili uslugama te on-line tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS. Obzirom da je predmetna Uredba izravno primjenjiva u državama članicama Republike Hrvatske, bez obzira na kašnjenje s donošenjem odgovarajućih provedbenih pravnih akata.
Ukoliko smatrate da smo na bilo koji način prekršili Vaša potrošačka prava čak i nakon što smo zajednički pokušali otkloniti eventualnu nastalu pogrešku na raspolaganju Vam stoji opcija On-line rješavanja potrošačkih sporova.
 
Poveznica (link) na Platformu za ORS je: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

 
Za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju na mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel +385 40 633 331 u uredovno vrijeme.
 
Najljepše zahvaljujemo što nam poklanjate Vaše povjerenje !

Prijavite se ili Registracija

Naša stranica koristi Cookies (kolačiće), hvala Vam što ih koristite. Za više informacija o kolačićima pritisnite